Vimplar till salu

lördag 5 november 2011

Scrapevent Uddevalla

3-5 feb, 2012
Nu planerar vi för Uddevallas största Scrapbooking-event hittills! Scrappa/altra/gör kort och NJUT en hel helg med likasinnade! Gå på kurs och lär dej en ny teknik, pyssla på träff, ät gott utan att behöva tänka på disken, gå en promenad längs Uddevallas berömda strandpromenad eller simma några längder i bassängen. Detta är tänkt som en riktigt MÅ-BRA-helg för alla papperspysslare!Scrapevent Uddevalla arrangeras av Creativica och i samarbete med Hotell Bohusgården och Scrapfabriken planerar vi för kurser inom olika tekniker, en stor träff med gott om plats (ett bord var) och butiker på plats att handla från! Välj om du vill stanna på hotellet hela helgen eller sova hemma. Middag fredag kväll, lunch och middag på lördag och lunch på söndag samt fika mm. ingår för alla, för boende även frukost lördag och söndag.

Priset kommer ligga runt 2.000:- för hela helgens pyssel. Väljer du övernattning inkl. frukostbuffé kostar det 800:- per person (del i dubbelrum) för 2 nätter och då ingår även tillträde till poolavdelningen med stor härlig swimmingpool, bubbelpool, solarium, örtbad samt bastu. Det ingår INTE om du väljer att bo hemma. Den härliga Strandpromenaden går alldeles nedanför hotellet, öppet för alla! Incheckning från kl. 15 på fredag, utcheckning kl. 15 på söndag.

Vi behöver bli ca 100 personer för att kunna arrangera den här helgen - anmäl ditt intresse IDAG! (Anmälan är inte bindande i dagsläget.)
Bindande bokning senast till jul, betalning senast 15 januari.
Detta är den perfekta julklappen att önska sej av familj och vänner, eller hur???

Anmäl ditt intresse till info@creativica.se så snart som möjligt!

Varmt välkommen

Mer info om hotellet: http://bohusgarden.se/
Creativica: http://www.creativica.se/
Scrapfabriken: http://www.scrapfabriken.se/

Inga kommentarer: