Vimplar till salu

lördag 14 januari 2012

CHA Winter 2012

Överallt i scrapvärlden dyker det upp sneak peeks på nya grejer som släpps till CHA. Har ni hittat några favoriter ännu? Jag har hittat några godbitar som jag kommer att vänta alldeles för länge på känns det som ;) Först ut lite godis från Prima.

Färgade glashängen... Hallåååå sånna har jag behövt typ i flera år!


Små söta blommor, kan det bli mer vår?!

Dekorationer i trä med tryck, mums!


Vackert!

Glitz är en av mina pappersfavoriter och denna gång fastnade jag för denna serie. Även om jag inte är så stort fan av brunt... Men tänk om man blandar det med rosa och turkost och vitt och...

MME har flera stycken olika serier på gång och jag är mest spänd på att se hur dom här träplankbakgrunderna ser ut i verkligheten. Är dom fina kommer jag scrappa varenda layout på dom...

Gult...

Rött och vita prickar!


Ronna Farrer har i sammarbete MME tagit fram två serier som jag kommer hamstra allt från! Den ena går lite mer i turkost och rosa.

Och den andra går i gult och blått och kraft.Tim Holtz släpper såklart massor med grejer men jag fastnade inte för så många. Men detta kuvert är ju bara ett måste!

Tags kan man aldrig få för många av...


Sen är jag lite sugen på dien längst till vänster.

Önskar er en fin lördag!

4 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Mycket fina saker!! Glashängena vill jag absolut ha, trädekorationerna gillade jag skarpt, de turkosa papprena var superläckra,och TH-diesen underbara. Håller med dig, den till vänster var supersnygg!!! Åh, vicket ha-begär man får hela tiden i denna hobbyn =)

Therese sa...

oj oj oj oj! plånboken kommer gapa tom efter detta har landat i butikerna!! glashängena och paprena med plankorna på kommer jag att handla alldeles för många av känner jag redan nu haha

Helen sa...

De färgade glashängena ser otroligt vackra ut, ska bli spännande att se dem irl. Papprena med planken ser också spännande ut:)

Johanna sa...

Vad tror du om Tim Holtz nya distresspennor?