Vimplar till salu

måndag 16 april 2012

I väglöst land...

Påskveckan har vi tillbringat i väglöst land. Nämligen i svärföräldrarnas stuga som ligger i byn Kattuvuoma norr om Torneträsk. Det var sex år sedan vi var där så barnen minns inte så jättemycket. Det var en stor upplevelse för dom.


Molly hittade en istapp i snöstormen
Våra renar har haft en tuff vinter och är trötta just nu. Man får vara försiktig så man inte stressar dom, för då kan dom kasta kalvarna... Men vi kikade på avstånd och håller tummarna för att många av kalvarna överlever till kalvmärkningen i sommar.Det är ett måste under Påsken att sätta gäddsax. Vi fick 2 gäddor och 1 lake som vi torkade, det blir godis för hundarna i höst under älgjakten.På självaste Påskafton firade vi att mellansonen fyllde 12 år!Som sig bör när vi är i stugan ska det skruvas och meckas.Sista dagen tillbringade vi i Abisko hos svägerska med familj. Korvgrillning ute på träsket och strålande väder så Tjuonavaggi kunde visa sig från sin bästa sida.På kvällarna fick jag lite tid över och passade då på att smasha lite om våran resa.


I'm joining the SMASH challenge over at the Paper Issues with my "smashing" pages from our trip to the northern part of Sweden. Thank you Leah for the head up! :)
 

Alla bilder är tagna från mitt Instagramkonto. Följ mig gärna, Rimna heter jag där!

Önskar er en fin aprilvecka!!!

4 kommentarer:

Королева Екатерина sa...

how rich your life.

Leah Crowe sa...

Your photos are gorgeous Rimna.. I couldn't imagine all that snow!!! I adore your smash page.. you should link it up over at Paper Issues, as that is the theme there for the next two weeks!!
Hugs,
Leah

~amy~ sa...

LOVE all your pictures and your smash book...it's fabulous!!!

Eivor/Ejja sa...

Wow, snygg dina smash book sidor verker!! Jag beställde igår min första smash book, jag längtar tills den finns i min hand*ler*. Har du några tips till en nybörjare? Har du några spillbitar/papper med dig osv? Något som du tycker är ett måste att ha?
Jag planerar att ta med boken till Rhodos i början av maj.
Härliga bilder från Kiruna!!

Kram från mig,
Eivor/Ejja
Luleå *ler*