Vimplar till salu

torsdag 23 augusti 2012

provdocka


För väldigt länge sen köpte jag en torso i papper som jag tänkte att denna kan bli kul att dekorera... Sen har den stått och samlat damm, tills jag hittade en ljusstake i metall som jag limmade torson på. Därefter målade jag torson med vit crackle paint, sen stod den och blev dammig igen...


Sen en kväll var jag så trött på att se den nakna dockan så jag slängde på henne lite kläder. Det blev ju inte alls som jag hade tänkt mig. Hade så stora planer på att limma dit en massa saker och kladda och färga in... Men, men nu slipper hon ju frysa iallafall ;)


Nu står den på mitt skåp och bli lite dammig igen tills jag får lust att göra om den. ;)

Ha en fin dag!

6 kommentarer:

Linda Horn sa...

Den blev ju underbar!!! Just att du limmade den på en ljusstake gillade jag, för jag tycker inte om de hållare/fötter man kan köpa till dessa provdockor/torson. Jättetufft, och stor liftvarning!

Chris_P sa...

ja den blev ju ful.....

NOT!!! Du är bara så begåvad!! Enkelt men inte pråligt och ändå sååå fint!!

Piglet sa...

Men kära hjärtanes vilken ordning du verkar ha i ditt pysselrum! Önskar att jag hade sådant sinne för ordning och reda :)

Och jag tycker att ditt knåpande gick alldeles utmärkt!!

Annette sa...

Den blev ju helt underbar! Jag skulle också vilja ha en sådan klänning i Audrey Hepburnstil! Ha en bra dag!

Anna sa...

Ja., det blir inte alltid såsom man först tänkt sig. Men jag tycker att din torso blev helt underbar. Fin förvaring du har till dina blommor. Måste vara en fröjd att välja..

Kram Anna

Sara sa...


Åh, den blev ju jättefin! :)

Sist jag var på loppis så hittade jag en sådan där torso som funkar som smyckeshängare... den tänkte jag "klä på". Tack för inspirationen.