Vimplar till salu

fredag 23 november 2012

Det här med stickning...


Jag fick lära mig att sticka när jag var liten i skolan på syslöjden... Men det blev aldrig min grej. I förra veckan kom min dotter hem från skolan och hade fått börja sticka på slöjden. Hon letade fram stickor och garn hos mormor och sen var hon igång. Det såg kul ut och jag provade lite, lägga upp masker, avig, räta, ja det satt liksom i ryggmärgen så jag stickade lite till och lite till...

Det blev några par handledsvärmare. Inte snygga då jag inte ännu behärskar stickning men varma och gosiga. Sen var det ju faktiskt kul också! Så det var bara att ge sig av till närmaste affär med garn och stickutbud och inhandla lite grejer.


Behöver ju givetvis någonting att ha alla grejer i så det fick bli en tygpåse av allra enklaste sort.Så nu hörni tar jag tacksamt emot tips om bra garnshoppar, roliga (läs enkla) mönster och trevliga stickbloggar.

Trevlig helg!!!

3 kommentarer:

DrAnnika sa...

Jag har börjat virka och fick ett set av stickor nedärvda från mamma i födelsedagspresent och jag älskar det. Papperspysslet har mest stressat mig det sista året så det ör såååå skoj att hitta något som är nytt och utan några prestationskrav.

Du verkar ju dock ROCKA allt du gör! Min idol! <3

Ja Jisses sa...

Å så mycket fint du har gjort! :)
Lycka till med julmarknaderna dina grejer kommer verkligen lysa upp.

Vad kul att du har hittat stickorna med, stickcafé nån dag kanske? ;)

Kram kram

sanna sa...

Hittade just hit och ser dina handledsvärmare. Läckra färger du valt på garn och knapp.

Lycka till med nästa stickning. Nu ska jag surfa vidare och titta på alla dina kort.