Vimplar till salu

söndag 30 december 2012

Årets favoriter

Då var det dags igen... Det känns verkligen som det inte var så länge sen jag listade förra årets favoriter och så har det redan gått ett år. 

Detta år har jag avslutat alla mina designuppdrag och under halva delen av året har fokus ändrats. Nu pysslar jag med allt som går att pyssla med ;) Och när jag kollar tillbaka i bloggen så har papperspysslet blandats med vardagsbilder, trädgårdsfix, bak och mat och en hel del barnpyssel. Men jag måste säga att jag gillar det! Hoppas ni gillar det också och att ni vill hänga med mig ännu ett år!

Trodde faktiskt inte att jag hade skapat så mycket under året, men det visades sig att det var en hel del. Mest kort till SOG och inte alls så mycket layouter, sammanfattningsvis så har mjuka sockriga pasteller tagit stor plats i mitt skapande. Utan mer presentation så ger jag er mina 25 favoriter utan inbördes ordning.

Är du nyfiken på tidigare år hittar ni dom här:
2008 - 2009 - 2010 - 2011 Magiskt...Färgkombon...Enkelheten...
Sockrigt och sött...Känslan...Så rolig att färglägga...Gillar att jag inte använde exakthet utan bara satte dit allt...Lager på lager...Kombon...Färgerna ihop med svart...Vintrigt...Måste göra mer tags...Måste sy mer, har massor med idéer...Pappersblommorna...Textstämpeln...Färgkombon...Vit embossing...Färgkombon...Färglagt på en gammal boksida...Pasteller...Känslan...Alla dessa lager...


Måste leta fler koppar... ;)Så roligt att jag äntligen fick använa den fina stämpeln...Rent och rakt upplägg som jag alltid återvänder till...

Gott Nytt ÅR!!!

10 kommentarer:

Susy sa...

Så otroligt mycket fint!

Önskar dig och dina kära ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

KRAM SUSY

MissMian sa...

Du är så sjukt duktig! Vi måste försöka ses under 2013!

Annika kort & gott sa...

Blir så galet inspirerad!!! Tack för att du delar med dig av allt fint du skapar.

Gott nytt år!
kram Annika

Pernilla ~Pillan~ sa...

Åh så massa fint du gjort under året!! Du färglägger så fint! Tack för all inspiration! Kram och gott nytt år!

Louise sa...

Oj, oj, oj!!
Jag måste säga att jag älskar de här topp listorna hos mina vänner :) Så mycket inspiration! Så många fantastiska alster jag hittade här och precis som du själv gillar jag verkligen pasteller :) Så färgkombisar och din UNDERBARA färgläggning är det som omedelbart står ut för mig :)

Gott nytt 2013! Visst följer vi dig även på det nya året :)
Kram ❤

Anna Hektor sa...

Allting i den här listan är superfint - så svårt att välja en favorit... så skönt att jag inte behöver det - jag gillar alla! :-)
Tack för all inspriration!

Zarah sa...

Du = min mestaste idol. SÅ multitalangfull att det står ut genom örona på dig. Fantastiska du!

Hanna-Marie sa...

allihopa var ju superfina!

Anna sa...

Åhhhh så mycket fint du visade! Blir alltid lika imponerad av din färgläggningsteknik.

Vinterkramen Anna

Anna sa...

Åhhhh så mycket fint du visade! Blir alltid lika imponerad av din färgläggningsteknik.

Vinterkramen Anna