Vimplar till salu

måndag 3 december 2012

Knasig gran


På scrapträffen i Falköping som Scrapfabriken ordnat var det en tävling då man skulle dekorera en styrolitkon/gran. Jag delade granen och gick ut och hämtade en pinne och gjorde en lite knasig gran överöst med glitter :)

Men kan ni tro - den blev framröstad som vinnare! Kolla in priset sen då - 4 set med stansar/embossing, som var sponsrat av Stämpelgården.

Stort TACK till Scrapfabriken, Stämpelgården och till alla ni som röstade på min gran!!!Ha en mysig måndag!

4 kommentarer:

malin sa...

Grymt cool!!!

Chris_P sa...

Mycket cool ja! Du är galet duktig!! Härlig present! Men du..var försiktig! Jag brukade alltid klämma fingrarna i den ena :-)

Annika kort & gott sa...

Den är helt underbar och den vann absolut min röst bland alla finfina granar!
kram Annika

Christine Jansson sa...

Hej,
Jag ser på din blogg att du är pysslig och vill berätta om TerraCycles tävling “Skapa eller skräpa” som avslutas imorgon, där det finns chans att vinna en TASSIMO-maskin och andra fina priser. Så vi vill bjuda in dig att skrapa ihop din kreativitet och skapa ett choklad-, kaffe- eller te-inspirerat återvinningsprojekt av material som vanligtvis ses som skräp. Sänd sedan en bild av ditt verk till tavling@terracycle.se . TerraCycles idé är att skrota idén med skräp, så upp till bevis nu och hjälp oss visa att skräp också är en resurs! Läs mer om tävlingen på www.terracycle.se/skapa-eller-skrapa
Mvh, Christine, TerraCycle