Vimplar till salu

tisdag 8 januari 2013

Man tager vad man haver...


Först och främst får ni ursäkta bildkvalitén, det går ju knappt att fota i detta mörker och dom är dessutom tagna med telefonen i wide format.

När vi flyttade in i vårat gamla hus för nio år sedan så var köket ganska nyrenoverat och fräscht så vi valde att lägga renoveringskrutet på annat. Men lite behövde vi ändå göra i köket. Vi ville ha ett annat kylskåp och då krävde det lite ombyggnad av skåpen. Då fick vi över dessa hyllor med fack som jag tror är till för vinflaskor, som vi placerade över kylen/frysen. Men vi dricker inte vin så dom har gapat tomma och tråkiga... i NIO ÅR!!! Och dom fyra lådorna är dessutom i färgen  "fulfuru". (Ni kan även se hur lågt i tak vi har i våran lilla stuga... :)

Så jag tog helt enkelt ett scrapbookingpapper som jag gillar och klädde dom. :) Tröttnar man är det ju bara att byta.


Visst blev det väl lite trevligare med blommiga lådor?!
Här har även fönstret bytt till vårkläder mot för föregående foto där Julen fortfarande är närvarande. Några omtyckta småsaker i hyllorna räcker för att jag ska dra på smilbanden varje gång jag går förbi. Nöjd!
Fick till ett lite bättre foto.

Annars är köksdrömmen ett vitt platsbyggt kök med infällda luckor, öppna hyllor, marmorbänkar, porslinsho, pärlspont och framför fönstret ett mysigt "windowseat". Drömma får man ju ;)

Tisdagskram!

2 kommentarer:

O´Kelly sa...

Så fint det blev i ditt kök! =)

Må så gott!

hellenbell sa...

blir sjuk när jag ser bilder från ditt hem ♥