Vimplar till salu

söndag 19 maj 2013

Då var man fru


 Efter 19 år ihop och 15 år som förlovade tyckte vi det var dags att göra slag i saken. En enkel vigsel i trädgården på 2 minuter och sen middag för dom närvarande.

Vi bestämde kvällen innan vad vi skulle bjuda på och hur vi skulle duka. Vi tillochmed köpte ringen kvällen innan... Helt galet, men sånna är vi! Det blir som det blir och det brukar bli bra :)


 Hatar verkligen att vara med på kort så detta fick dottern ta lite snabbt med en mobiltelefon.Dukningen fick bli enkel och skir, som det härliga sommarvädret vi hade igår. Lite regn, lite åska och en heeeelt otroligt vacker ljummen sommarkväll med humlesurr i luften.Kom på att det kanske vore kul med tygservetter... Så jag köpte kökshanddukar på IKEA och delade på mitten. Fållade en kant och sen var dom klara, funkade perfekt! Detta gjordes klockan 12 natten innan bröllopet :)Billiga vaser och lyktor även dom från IKEA. Dom vackra dubbla tulpanerna är från trädgården och Mathias och jag planterade dom i höstas. En liten kul detalj, då dom förhoppningsvis kommer upp år efter år och påminner oss om våran dag.Sen måste jag bara få berätta historien om ringen... Mathias ville inte ha någon ring och våra förlovningsringar är enkla silverringar så jag ville ha något som matchade den. Skickade efter en ring på nätet, men den dök aldrig upp, så jag skällde ut företaget och avbeställde den.

Vilket gjorde att jag nu i torsdags insåg att nu står jag utan ring... Vi tog chansen och åkte till grannkommunens Smycka butik på fredagseftermiddagen efter jag hade slutat jobbet klockan 15... och kan ni tänka er... Det fanns en enda ring av Pandoramärket i min storlek! Ödet...?!

Expediten måste tyckt att vi var helknäppa som köpte vigselring dagen innan vi gifte oss.  Hon sa flera gånger hur glad hon blev och vad härligt hon tyckte det var!

Önskar er en fin vecka!!!

10 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Vad härligt, tokigt och helt underbart! :) Stort GRATTIS till er båda!! <3

Maritha sa...

Stort grattis till er båda! Så himla fina dräkter! :)

Kram

Anonym sa...

Så underbart härlig historia! Hihihi, det låter som här det, att sitta och fixa med det sista i allra sista minuten.
Så mysigt med tulpanerna, hoppas ni får njuta av dom många, många år på er bröllopsdag.
Varma grattishälsningar till er båda.

Louise sa...

Stort grattis Anna Maria!
Ni är jättefina och den där dukningen skall vi ju inte prata om - så snygg!
Ringen är underbar!

Kram

Gittans Pysselsida sa...

Så underbart härligt sätt att ha ett bröllop.
Varmt grattis till er båda!
Kram Inga

Ullen sa...

Ett stort grattis!
Så komiskt, jag hade precis beställt min vigselring i samma butik när vi möttes utanför :)Vi ska gift oss den 29/6 så vi var ute i lite mer god tid ;)

Lisa sa...

Många grattis kramar och vad fina ni var. Kram, kram

Mona sa...

Ett stort stort Gattis till er vilken härlig historia du bjuder på, har ni klarat nitton år så klarar ni säkert hur många år till som helt
Kram Mona

agnelia sa...

Oj, så fint på så kort tid! Det skulle jag inte ha trott. :-)
Stort grattis till herr & fru! ❤❤

Nenne sa...

Stort grattis till brudparet! Så härligt spontant och otroligt vackert - kärlek!