Vimplar till salu

onsdag 21 augusti 2013

Gåvor...Gillar det här med internet! Vänkretsen utökas och man "träffar" människor med lika intressen. För ett tag sedan var det en tjej som handlade ett pennfodral av mig och därefter frågade om hon fick skicka lite tyg till mig för hon hade ingen användning av det. Hallå!! Självklart, man kan ju inte säga nej till tyg liksom.

Paketet kom med fina tyger och band och ett armband som dottern adopterade. Hon ville inte ha någonting för det men jag visste att hon var i behov av ett större pennfodral, lärare som hon är. Så jag sydde ihop ett tackgåva.


Gillar denna kombo massor! Man blir sååå glad!

Ha det gott, igelkott!!

1 kommentar:

millancolin sa...

Håller med dig om tjusningen med internet, alla vänskaper man fått där man delar samma intresse, genom forum och bloggkontakter. Det är ju helt underbart - speciellt då jag upplever att hantverk inte är såå himla vanligt att man har så många som delar intresset "in real life".
Angående ditt förra blogginlägg så känner jag likadant, att pressen över beställningar tar över glädjen av att skapa. Jag har bestämt mig för att bara skapa när andan faller på, och med glädje. Känslan att skapa något till en god vän som inte förväntar sig det är oslagbar.
Har vart följare av din blogg och facebookgrupp ett tag nu och har alltid gillat dina necessärer och dess färgkombinationer du sätter ihop, man blir så glad av att se dom. Själv är jag inte alls nå duktig på att sy (virkar mest), men här om dagen bestämde jag mig för att åtminstone prova göra en börs/liten necessär. Blev rätt nöjd ändå, även om dragkedjan inte sítter så vackert, men jag blev åtminstone så inspirerad av att prova! Bild finns på min blogg.
Ha en jättefint dag! / Millan