Vimplar till salu

lördag 7 september 2013

Mitt helgpyssel...


Har inte sytt dessa sadelfodral på ett tag då jag inte hittat rätt vadd igen... Beställt en massa vadd från olika ställen men ingen av dom levde upp till mina krav av stadigt men samtidigt fluffigt. SÅ jag fick helt enkelt kombinera två olika vadd. Detta resulterade i att till ett sadelskydd klipper jag ut 5 delar...

Så efter att klippt ut material till 36 sadelskydd har jag fått en blåsa på ringfingret... ;) Det tog dessutom hela gårdagen. Så idag ska jag börja med att nåla och sy ihop. Kan bara inte bestämma mig om dom randiga skydden behöver en applikation eller inte ;)

Har fått många förfrågningar om sadelskydd, och det kan ju behövas nu när hösten knackar på dörren. Sen kanske jag får för mig att stå på någon marknad till jul så då kan det ju vara bra att ha ett litet lager.Trevlig helg!

7 kommentarer:

pialuttan sa...

Kul att få vara med i din produktion, det är lika kul som att se den färdiga saken...Vi jobbar ju på olika vis men ändå lika!
kram

Mia sa...

Jag får inspiration av dina fina sydda saker och fina tygval. Mia

Hannapanna sa...

Å vad spännande. Fantastiskt härliga tyger! :)

LoNiPe sa...

Åh vad roligt att få se hur du gör dina sadelskydd. Hur gör du när du syr ihop dem för att slippa att lagren "glider isär"? Tycker aldrig det vill ligga still utan flyttar sig hur jag än har pressarfotstrycket.

Dollandesign sa...

Det ser läckert ut när Du visar oss det Du förberett för att låta "symaskinen arbeta"!

Dollandesign

Anna Maria Niia sa...

Jag nålar ihop lagren på några ställen. Det funkar finfint för mig :)

millancolin sa...

Oj, med delar till 36 stycken kan jag tänka mig att du får blåsa på fingret! Vilka härliga färger på alla tyger, det är ju nästan synd att jag inte äger en cykel!
Ha en skön helg! /Millan