Vimplar till salu

söndag 18 november 2007

Bloggsvacka... och ett kort!

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Det går i perioder som allt annat, pyssla, göra kort, baka och ja ni vet! Jag har haft en helg med rensning och städning. Igår städade jag och sambon hela huset. Inget märkvärdigt men ändå, damsög liksom bakom saker och möbler som man inte gör varje gång man städar.

Idag så har det varit "hyllupphängning" på tapeten... (fyndigt...not)
Ett besök på IKEA och sen var karusellen igång...
Vi våldgästade syrran och fixade lite hos henne och fick supergoda nybakade bullar av systerdöttrarna!!! Dom har blivit så stora att dom får röra spisen...! En av dom har gått i min hårda bullskola, och jag måste säga att efter att ha sett resultatet idag så får hon MVG och guldstjärna i kanten!!!

Sen åkte vi hem för att fortsätta montera hyllor. Vi har fixat lite i barnhörnan, med en ny hylla och lampspottar för lite mer mys... Det blev faktiskt riktigt bra, tillsist en tavelhylla med foton på dagbarnen som fick bli kronan på verket. Ska bli kul och se om någon av barnen märker något imorgon!

När barnen hade gått och lagt sig och huset blev lungt fick jag lite tid till att göra ett kort. Det är ett kort som ska få välkomna en ny dagmamma till vårat gäng. Hon börjar efter Jul och jag hoppas att hon ska trivas lika bra som jag gör.

Jag är lyckligt lottad, som har ett arbete som kommer till mig varje dag, med stora leenden och snoriga näsor kommer dom små liven in genom dörren och lyser upp morgonen!

God Natt!

2 kommentarer:

Nilla sa...

Jisses vilket fint kort det blev....du är otroligt duktig syster min....
Ska passa på att tacka för all hjälp idag med ommöblering och uppiffning hemma hos mig...
Tack för den superbraiga vagnen jag fick med.. den är sååååååå fiiiiiiin*L*...:)

Massa Kramar //Nilla

Mysmasken sa...

Tack för besöket i bloggen!
Här har jag aldrig varit tidigare, vilket fantastiskt fint kort :D