Vimplar till salu

måndag 10 november 2008

Designat utökar deras designteam!

Kopierat från Designats blogg:


Vi behöver förstärkning till vårt Designteam!

Idag har vi vår duktiga kortmakartjej Rimna som designar åt oss, och till henne söker vi nu två kollegor som ska hjälpa henne och oss i vår utveckling som butik.

I första hand söker vi en scrappare som scrappar layouter, men vi är även intresserade av dig som både scrappar, kortmakar och altrar. Våra uppdrag till dig som DT-medlem kommer att variera, därför vill vi att du ska vara öppen för att prova nya saker, utamana dig själv och att du är nyfiken på nya, såväl som gamla trender. Vi vill även att du skall vara aktiv inom forum- och bloggvärlden eftersom vi vill att du själv ska kunna publicera dina alster och vara ett ansikte utåt för oss på olika sätt.

Som medlem i vårt designteam får du ca en gång i månaden ett paket skickat till dig med olika produkter och varierande uppdrag, som du ska skapa ett antal alster utifrån. Uppdraget gäller tillsvidare så länge som båda parter är nöjda. För dig som blir medlem i vårt designteam kommer du att få ta del av en del andra förmåner.

För att söka till vårt DT behöver du göra följande:* Välj ut/scrappa 3 stycken layouter alternativt 2 st layouter + ett kort/något altrat som du tycker kännetecknar din stil. (Väljer du att använda något "gammalt" så vill vi helst att alstrena inte är mer än max ett par månader gamla. Har du publicerat dem i någon blogg eller på något annat forum så är det helt okej för oss.) En beskrivning om vad du har använt på din LO /ditt kort samt hur du har gått tillväga vill vi också ha. Har du en blogg kan du även gärna hänvisa till den.

* Fota/scanna ditt alster och maila dina bilder till oss tillsammans med en kort beskrivning av dig själv och ditt skapande. (Maxstorlek 600 x 600 pixlar) Senast fredagen den 12 december vill vi ha din ansökan! (designat@telia.com)

Är du i dagsläget DT för något annat företag, så är du ändå välkommen att söka till oss. Då räknar vi i såfall med att du har en öppen dialog med oss och ditt företag, så att vi kan jobba på bästa sätt.

Förutom oss, Camilla och Malin, kommer vi även att ha Rimna till vår hjälp i vår bedömning och urval. Vi kommer att titta på hur du har använt dina material, vilka olika tekniker du har använt och lägga stor vikt i hur din stil ser ut. Vi strävar efter mångfald i teamet!

Anna Maria (Rimna) ser fram emot ett samarbete och hon svarar gärna på frågor angående hennes pågående uppdrag. (www.rimna.blogspot.com, rimna_75@hotmail.com ) Har du frågor till oss kan du självklart ta kontakt med oss på designat@telia.com .

Vi tar närmare kontakt med dem som vi tycker skulle passa i vårt team, senast den 16:e december.

Vi ser fram emot din ansökan!Camilla och Malin


Kom igen nu tjejer och killar!!!
Passa på att söka till världens bästa DT- mammor!

3 kommentarer:

Carolina sa...

Ja, vore det inte för att jag redan har två DT-uppdrag så skulle jag absolut söka! Tänk att få vara i samma designteam som dig, du som är så duktig!! Och du verkar ha riktigt bra "DT-mammor" på Designat också.

Hoppas ni hittar några duktiga DT-medlemmar, det kryllar ju av begåvade pysslare där ute!

Vilka snygga kort du gjorde för Jommas! Läckert med flocken också=)

Kram Carolina

Wildärtan sa...

ahaaa...
Nu ska jag snoka runt lite, har inte varit här på säkert 2 veckor *skäms*

Lilla katt sa...

Hihi, tror jag ska söka. Jättekul att vara kollega med ig och DT-mammorna verkar väldigt trevliga! :D