Vimplar till salu

söndag 9 november 2008

Skapat för Jommas!

Fick ett härligt paket från Jommas fullt med halloween papper och dekorationer bla. från Prima.
Men eftersom halloween är över för denna gång vill jag visa att man faktiskt kan använda dessa produkter till mer än bara halloween alster.
Som en röd tråd använder jag kraft färgade stommar...


Först ut blev det ett romantiskt kort med en vintage bild som blickfång. Ett helt ark med sådana bilder följde med. På detta kort glittrar det och jag har även använt flock för första gången (tack Carolina), även om det inte framkommer så bra här.


Har sett så underbara påskort hos flera av er kortmakare, och jag kunde inte låta bli att prova göra ett. Hoppas ingen tar illa upp av det... Framsidan dekorerade jag med rubons från Prima i form av en kristallkrona, vintage bild, frimärke och en chipboard nyckel.Insidan av kortet valde jag att hålla ganska enkelt och låta papprena få ta plats.
Ordet kram är bokstäver från ett ark vinyl rubons från Prima.


Påsens öppning valde jag att använda som två fickor där jag stoppat in tags att skriva på.
Tagsen blev ganska simpla, med plats för små kärleksmeddelande...


Tillsist blev det ett bokmärke att förgylla någons bok med. Tycker det är ett riktigt bra väder ute just nu för att kura ihop sig med en bra bok att försvinna in i en stund.
Ha en riktigt skön vecka!

7 kommentarer:

Cilla sa...

Oj så mycket fint! Älskar det översta kortet!

rebecka/bleckvard sa...

men shit :o din stil är ju bara lovly! :D älskar dina alster! alla har sin egna lilla touch och är verkligen grymt snygga :D
www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se

ulrika_m sa...

Wow vilka underbara alster, alla tre! En riktig färgexplosion!!! Fantastiska papper, och det känns inte ett dugg "Halloweenigt". Bokmärket är ljvuligt läckert, men påskortet slår nog alla rekord. Helt fantastiskt! Och VEM i hela världen skulle ta illa upp???? Idén att göra påskort kan väl knappast någon äga, eller? I så fall är jag också illa ute ... hihihi ...

Lisbet sa...

Alltså - de blev jättemegasnygga påskortet med TAGS...

Malin och Camilla sa...

Allting är underbart!
Heja dig!

Kram Malin

Kickans_blogg sa...

Åh så mycket fint!!! :0)
Kram Kicki

Ps! Såg att du skulle till Designat på pysseldagen! Jag har inte bestämt mig än om jag ska gå, men hinner väl bestämma mig!! :0)

Cath. sa...

Varenda gång jag kommer in hit och hälsar på dig blir jag så grymt imponerad, tycker du gör så mycket fint. Påskortet är superfint och de där korten med vintagebilder är helt underbara!!!
Kram!