Vimplar till salu

torsdag 28 maj 2009

Clearalbum

Kommer ni ihåg sneakpeeken? Nu har dagen kommit när jag kan visa upp mitt projekt. Vi på Scrappizredaktionen har blivit sponsrade av I love plexi och jag fick ett fint clearalbum med scallop kanter att altra.
Det som är så häftigt med clearmaterial är att man får tänka på hur det ser ut på baksidan också. Så dubbelsidiga papper är att föredra. Jag tycker det är lättare att ha ett tema att jobba efter när man gör minialbum. Och mitt tema fick bli Molly´s första sommar.

Bilderna på Molly gick i fräscha pastellfärger och Duck in a row papprena från October Afternoon passade perfekt. Jag har även använt deras stickersdekorationer.

Kunde ju inte låta bli att använda sockersöta rosor och massor med bling och glitter. Några stämplar här och där får det att se sådär detaljerat som jag ville ha det.

Jag fäste papper och foton med vellumdots då behövde jag inte bekymmra mig om att limmet skulle synas på andra sidan.


Kanterna på albumet duttade jag med akrylfärg, för att få fram den fina former och rama in lite.


Sen var det bara ett måste att knyta en massa härliga karamell band på en av ringarna. Jag hade så roligt när jag skapade detta och Molly blev överlycklig över albumet.
Ha en mysig torsdag!

11 kommentarer:

annes paperfun sa...

Noe så vakkert!!!
Nydelige sider du har laget.
Herlige bilder og så flott pyntet!
Klem anne

Carina sa...

Gurimalla!! Dette var så skjønt!! Pynten er bare helt fabelaktig!!

Klem, Carina

Petraso sa...

Yummy yummy!!!!

Pysslingen sa...

Det var verkligen fint... men det brukar det ju bli när du gör dina saker. Jag har fått en del inspiration av dig under den korta tid jag hållit på... jag ska försöka bli bättre på att tala om det för dig. Sist var det skissen på Designat's blogg, gick verkligen igång på den. Innan har det bl a varit etiketterna du gjorde till ditt tvättmedel. Tackar så mycket för all inspiration!

Lene sa...

Så utrolig stilig album. Lekre farger og nydelig pyntet!! En fryd for øyet å se på!

Lena Katrine sa...

Å herlighet! Dette var fiiint! Så flotte, friske farger, og spekket med flotte bilder og masse herlige detaljer! Superskjønt!

infing sa...

Oj, vad många bloggar du hade! Kul att du hittade till mig!

Fina scrapgrejer du gör, själv köper jag lite papper ibland bara för att ha, har inte så mycket pysseltid över just nu, får nöja mig med att göra lite collage i datorn!

Ha det bra, vi ses!
/Carina

Leia sa...

Gud vad läckert! *Underbara färger =)

Kramelikram Veronica

Christine sa...

Åhh vilket underbart album!! =)

Lenas kort sa...

Nydelig album :-)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.