Vimplar till salu

söndag 14 november 2010

Inget julkort idag...

...men väl ett minialbum till far! Kommer ni ihåg att jag berättade att jag skulle gå en online kurs för Elisabeth Kartchner? Nu är kursen avklarad och jag har fått ihop ett minialbum som blev dedikerat till Mathias, pappan i familjen. Så idag på farsdag fick han albumet i gott sällskap av frukostomelett på sängen och den årliga farsdagströjan.

Jag beställde även paketet med material till kursen och det var väl tilltaget med massor av godsaker. Sen var det inte direkt några nya tekniker som jag inte kunde, men det hade jag inte räknat med heller. Är man så nyfiken som jag är så har man nog testat det mesta.

Men det var en mysig kurs, då Lizzy var väldigt personlig och delade med sig av sin tankar och till det fick man även lyssna på hennes favoritmusik.

Vi blev även inbjudna till ett diskussionsforum där man kunde prata med andra albummakare som befann sig över hela världen.

Albumet innehåller två av dessa vellumkuvert där man kan lägga i lappar med journaling. Den röda tråden genom hela kursen var att fokusera på sin journaling. Att verkligen gå djupare i sina tankar och skriva ner mer runt varje foto.

Det är något som jag har svårt för, så denna kurs kickade verkligen igång mitt skrivande.

När jag väl kommit på vad albumet skulle ha för tema så bad jag även våra barn skriva varsitt brev till sin pappa, dessa återfinns i vellumkuverten. Jag kan säga att det var väldigt uppskatta läsning, det var tårade ögon och kramkalas efteråt.

Det är verkligen viktigt att lära sig uppskatta det lilla i livet och att dela med sig av sina upplevelser till sina nära och kära. Så dom känner sig behövda och värdefulla!

Lev nu imorgon kan det vara försent!

Ta hand om er och tänk på era närstående idag!

Imorgon återkommer jag med ett kort till Anyabloggen och då får ni lite julinspiration.

12 kommentarer:

Carina sa...

Vilket härligt album du gjort.Jättefint!

Orli sa...

Gorgeous album!!!
Its look great that every page look different beautiful colors
Orli

annkan sa...

Wow- vilket underbart album du gjort! Förstår att det uppskattades. Vilket fint minne. :-)

MissMian sa...

Säger det även här...alldeles underbart album och jag förstår verklgien att det mottogs med tårar och skratt :)

Натуня sa...

Очень красиво .

NHL sa...

Vilket jobb! Duktigt! :-)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Bonnie sa...

What a truly beautiful album! Love you made it your own and stitched the pages and chalked the edges, it totally pops more like that! Thanks for the comment on mine!

Anonym sa...

Riktigt snyggt album :)

Alice Wertz sa...

wow! amazing album!! so beautiful. i love all the details. fabulous work!

Melissa sa...

Your album is beautiful! Thanks for sharing it!

Lillmyran sa...

Underbart album! Jag blev alldeles rörd av det. Kanske skulle göra ett sånt här till maken nån gång (när jag väl kommit igång på rikigt med minialbum) och sätta in teckningar som våra barn gjort. Tack för inspirationen!