Vimplar till salu

onsdag 7 september 2011

Familjen...

Mitt sista tips med Distress Stains för denna gången är givetvis att man kan göra fina cirklar med dom. Perfekt att kunna skapa sin egen bakgrund. Här har jag duttat med Broken China, och desto hårdare och längre man trycker desto större cirkel får man.


Några av rundlarna ville jag förstärka- En har jag stämplat en kompassros över eftersom vi befann oss vid havet på fotot och ville förstärka den känslan. Sedan har jag täckt den med Crackle Accents som ger en lackad sprucken yta.


På vissa layouter känns det inte bra att lägga på en maffig titel, då brukar jag skriva lite info på en tag eller liknande. Brukar vaar roligt att veta när fotot är taget. Lite extra bling förhöjer den somriga känslan vid havet.


Jag tycker att små genomtänkta detaljer som knappt tar plats är pricken över i:et. Här i form av en kantstansbård, en bearbetad blomma och ett silverhjärta som får stå för kärleken i fotot.


Några av prickarna har jag målat med vit Crackle Paint och en del har jag penslat med utspädd vit akrylfärg samt glitterlack. Sen har jag stämplat över med en scriptstämpel liknande dennaoch även stänkt fläckar över med Distress Stains Walnut Stain. När jag var nöjd med cirklarna distressade jag med Antique Linen och en Blending Tool över bakgrunden.


Ville skapa en lager på lager känsla och stoppade under några boksidor bakom fotot.

Det har varit en utmaning att inte skapa med mönstrade papper men Åh - så roligt jag har haft! Hoppas ni känner er inspirerade att prova ni med!

Materialet hittar ni hos Scraplagret!

Ha en fin dag!

5 kommentarer:

MissMian sa...

hur läckert som helst!!!

Petra/Paradise sa...

Alldeles underbart!!!! <3
Hur jäkla fint som helst!!
Alltså, din känsla för detaljer...jag blir så avis!! ;)

Kramisar

malin sa...

Så underbart!! Jag måste ha detta!

Lisa sa...

Du är verkligen super!
Alla små detaljer som blir en perfekt helhet, Jätte fint.

Ziro sa...

Härligt foto och bakgrundspappret blev ju hur snyggt som helst.