Vimplar till salu

fredag 2 september 2011

Veckans layout v.35

Har en ledig dag och eftersom jag visste redan i måndags när jag tog detta fotot att det ville jag scrappa så gjorde jag veckans layout redan idag. Det brukar ju annars vara på söndagar jag skapar dom. Denna layout skiljer sig ganska mycket från tidigare veckolayouter. Idag var pysselbordet fyllt med härliga nyheter som jag lyckats klickat hem... ;)

Först distressade jag bakgrunden men en ny tegelstensmask från Prima inhandlad hos Scrap-Perra. Sen stämplade jag över med en hel del stämplar men klockan är ny och är en Whimsy Stamps som jag hittat hos Scrapfabriken.


Remsorna av mönstrat papper och dom mumsiga knapparna är från Crates nya serie Random Collection, köpt från Mollys Scrapbboking.

Så fin textstämpel! Den och en massa andra fina följer med i setet med klockan från Whimsey Stamps. Rosetten har jag knytit av gammalt linneband från den lokala loppisen. ;) För övrigt ett perfekt band att sy handdukshängare av!Sol, moln och vimplar kommer från ett företag som är helt nytt för mig, Simple Stories och deras material hittar ni hos Scrapfabriken.

Så roligt det var att skapa med nytt material och det värsta är att det finns en hel del nya släpp kvar att sukta efter under hösten... Jag kommer att bli ruinerad!

Ha en underbara helg!!!

10 kommentarer:

Nenne sa...

Härlig inspiration med regnbågen! Fiiint!

Chris_P sa...

Attans så snyggt!!!

hellenbell sa...

nu måste jag ta till kraftuttryck:
shit pommes frites!!!
[ma-aj ga-ad]!!!!! {som min fyraåring springer runt å säger}
oh la la!
oj vad mycket att kolla på! och vad roligt men knappar, vimplar, regnbåge!!!

Nilla sa...

Snyyyyyyg!

Kram Nilla

Annelie sa...

Vilken underbar LO!!

malin sa...

Denna var outstanding!!!

Ziro sa...

Superfin layout! Jag gillar hur solen och molnet hör ihop med fotot och så bara älskar jag raden med knappar!

KOLOROWY ptak sa...

Fabulous....ahhhh :)
Have a great weekend!

Lula sa...

Denne er er såååååå fin! Digger den
to bits!!Herlige friske farger!

Åshild sa...

Nå er det ALT for lenge siden jeg har besøkt bloggen din... Men for en vitamininnsprøytning det var å bla meg nedover her! Herlig! Du er superdyktig!