Vimplar till salu

söndag 21 oktober 2007

Det var länge sedan...


jag uppdaterade bloggen. Men det har känts som om jorden har snurrat för fort sista tiden, jag hinner knappt vakna förren det är dags att lägga ner huvudet på kudden igen. Jag har pysslat och gjort några kort, men har tyvärr inte fotat dom innan dom gavs bort...

Sen har jag även scrappat en tavla för första gången, jag liftade denna fina uggletavla från Isa Form! Det blev en gåva till min lilla systerson som såg dagens ljus den 2 oktober!

Jag har även snöat in på detta med vit inredning, (Fransk/dansk lantlig inredning). Så nu har jag stylat om köket och matrummet litegrann, tänkte jag ska fota det och lägga ut bilder inom en snar framtid. Det innebar även att jag fick göra lite strutar och dekorera ljus... Superkul!!

Nu ska jag samla ihop mig och alla intryck efter att ha bloggat runt, och försöka sova en stund innan arbetsdagen sätter igång igen.

Ha en skön måndag!!! Tänd ett ljus och välkomna morgonen med. Då känns allt lite ljusare och lättare, iallafall för mig!

1 kommentar:

Ulrika sa...

hej! äntligen skriver du :-) Maja vill se korten från lekstunden på campingen vareviga dag...
Jättefin tavla du gjort!
Ååå en liten systerson, så himla söt! Säg grattis från oss!

En annan är ju faktiskt lite stolt, har gjort mig en blogg minsann, blev så inspirerad utav din! Kika in, och läs noga, det finns en "hemlis" där *lyckliglycklig*

vet inte om länken kommer upp automatiskt? Iaf, här är den: http://ulrikasliv.blogspot.com/

När ska vi ha pysselhelg??

Hälsa! Kramar /U